Medlem av Sveriges Skorstensfejaremästares Riksförbund FR2000

Täthetsprovning i Växjö med omnejd

Byggnader andas genom sitt ventilationssystem och om byggnaden är otät kan energiförsörjningen öka markant. Med hjälp av täthetsprovning kan man fastställa tätheten i byggnaden och därmed slå fast huruvida några åtgärder krävs för att optimera byggnadens täthet. Förutom energibesparingar kan en tät byggnad även skydda mot fuktskador. Med andra ord lönar det sig med en täthetsprovning. Vi på Växjö Sotningsdistrikt utför täthetsprovning i Växjö med omnejd där bland annat följande orter ingår: Alvesta, Sävsjö,  Lessebo, Tingsryd, Uppvidinge och Vaggeryd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag gällande täthetsprovning eller någon annan av våra tjänster.

Varför välja oss i fråga om täthetsprovning?

Vi på Växjö sotningsdistrikt arbetar kontinuerligt för en hög servicenivå och med fokus på kundnöjdhet. Vi anlitas av såväl privatpersoner som byggbolag, kommuner, myndigheter och företag. Utöver detta ber vi våra kunder fylla i vår kundnöjdhetsenkät som ligger till grund för att löpande förbättra vårt arbete inom alla våra arbetsområden, inte minst inom täthetsprovning. Förutom detta så har vi lång erfarenhet av ventilation och inomhusmiljö. Denna kompetens överförs direkt till våra kunder och deras fastigheter då de alltid får ett kvalitativt utfört arbete.

Har du frågor om hur vi kan hjälpa just dig med dina frågor kring täthetsprovning? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Varmt välkommen!